Medarbetare

Sälj

pers1

Försäljningschef

Johan Edin
Johan är en ”go’ göteborgare” från Växjö som har arbetat på Haga Optik sedan 2015. Han tycker om klassiska Wayfarer, men älskar Solhem (minusglas) snäppet mer
072-326 64 42

Säljare Norr

Ing-Marie Forsberg
Ing-Marie är super ny på Haga Optik, så inom kort kommer det en längre presentation om henne här.
070-950 78 69

pers2

Säljare Norr

Fredrik Ellström
Just nu njuter Fredrik av att vara föräldraledig
070-948 68 61

Säljare Mellan

Jacob Berg
Jacob är vad man kallar – ” en typisk stockholmare”, han har arbetat på Haga sedan 2016 och delar favoritsolglasögon med Keith – vilket är Nerja!
070-939 28 45

Säljare Mellan

Mats Persson
Mats är en så kallad ”oldie but goodie” då han började på Haga Optik redan 1987 (!) Hans favorit är den klassiska Wayfarer men även Sunpocket är en stor favorit (solglasögon som man kan vika ihop!)
073-021 21 50

Säljare Mellan/KAM

Keith Fernandes
Keith började arbeta på Haga Optik år 2009. Keiths släkt kommer från hela världen, men hans efternamn är portugisiskt. Hans favorit-solisar är snygga Nerja i färgen Havanna
070-657 10 10

Säljare Väst

Björn Thudén
Björn började arbeta på Haga Optik år 2010. Hans favorit är Bangkok som finns i 5 coola färger! När han inte ägnar sin tid åt Haga så spelar bas i det det grymma rockbandet BC Rajder.
070-759 58 68

Lager

Lager

Per Stenå
Per började arbeta på Haga Optik år 1993 som säljare men kör nu järnet på lagret i Falun. Hans favorit är Vancouver som finns i blå och röd spegellins.

Lager

Kent Fagerlund
Kent började arbeta på Haga Optik år 1997. Han arbetar tillsammans med sin bror Dan på lagret. Hans favorit bland Hagas solglasögon är Montana.

Lager

Dan Fagerlund
År 2017 valde Dan att följa sin brors spår och började på Haga Optik. Hans favoritlag är Gais och hans favoritsolglasögon är Tokyo.

Lager

Mats Olsson
Mats har (nästan) arbetat lika länge som den andra Mats. Redan 1991 blev han en i Haga-familjen. Hans favvo bland solglasögonen är snygga Bangkok

Lager

Robin Persson
Robin har arbetat på Haga Optik sedan 2015 has favorit av våra solglasögon är Florida, som finns i 3 olika (riktigt snygga) spegelglas.

Lager

Fredrik Olander
Fredrik har arbetat på Haga Optik sedan 2016 och hans favorit av våra solglasögon är Capetown.

Kontor

Produkt

Minna Björklund
Sedan 2016 är Minna personen bakom Haga Optiks sortiment. Hon är en tuff Solna-brud och det hon inte vet om solglasögon är inte värt att veta. Hennes favorit är Tokyo, som finns i två olika färger och glas.

Marknad

Ellen Asker
Ellen är bland de ”färska” och har arbetat på Haga Optik sedan mars 2018. Hennes favorit är Lima, som har snygga skalmar gjorda av bambu. Hon har varit i Peru men inte i Lima, så den staden är självklart med på hennes bucket list.

Ekonomi

Ellinor Israelsson
Ellinor (Ellis) började också 2018, fast i augusti. Hennes favorit är Palma, svart båge med guldiga detaljer. På bilden bär hon dock bågarna som är designade av Sofia Wistam – en favorit även det!

Inköp/försäljning

Gabriella Ahlberk
Gabriella är färsk på Haga Optik (juni 2018) men en gamling i branschen (18 år!). Gabriella älskar alla polariserande linser, speciellt med en klassisk pilot. Om hon ska välja en nyhet är Bangkok i topp!

Order/försäljning

Victor Berg
Victor är ägarens son och har arbetat på företaget från och till sedan 2013. Hans favorit bland solglasögonen är den klassiska cluben i färgen havanna. Den har hållit kvar i alla år!

Inköp/försäljning

Ann-Mari Wessman
Ann-Marie har arbetat på Haga Optik sedan våren 2017. Idag njuter hon av att vara föräldraledig.

VD

Maria Bark
Maria började på Haga i oktober och är företagets färskaste söderböna. Hon har redan fått en favorit bland våra solglasögon, vilket är tuffa Dubrovnik!

Ägare

Henrik Berg
Henrik har varit med, enligt honom själv; ”jätte, jätte, jätte länge”. Hans pappa tog över företaget när Henrik var liten och har med andra ord växt upp med glasögon. Hans favorit är Monaco.

Vill du kontakta någon av oss via e-post; lägg till vårt namn i formatet förnamn.efternamn@hagaoptik.com